tisdag 8 december 2009

Japamala Resort - Tioman Island, Malaysia


Första hela dagen här på Japamala Resort. Som ni ser så är det väldigt avslappnat och relax stämning här på Tioman. Vaknade med enorm utsikt och tog oss ner vid 09:00 till frukosten som inte heller var att klaga på. På något märkligt sätt har personalen grym koll på oss och ger service var man än är utan att vara påträngande. En kille kom precis nu med eftermiddags kaka placerat på ett löv på ett fat. Han måste sprungit hela resortet runt för att hitta oss och kunna ge denna kaka till oss ;-)

Det är ebb och flod här vilket också är coolt. Nu börjar vattennivån glida tillbaka, då tänkte vi ta en promenad till en intilliggande spök-resort. Det var en gång ett resort men det bara övergavs och det ska vara lite spöklikt. Dock fick vi reda på idag att Japamala ska bygga ut där så 2011 kommer de öppna nya bungalows där - läge att återvända då...

Det ingår en fin middag och 2 olika massager var för oss som vi ska ta de närmsta dagarna, annars finns typ inte så mycket mer att göra än att slappa och få massage och fundera på om man ska ta en pilsner, äta lite god mat, bada eller sola...det är livet i paradiset här. Lågsäsong?! Nä, känns inte så hehe....snarare perfekt att åka hit just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar