måndag 7 december 2009

På plats i Malaysia


Då har vi redan hunnit tillbringa 1,5 dag i Kuala Lumpur efter en lång men trevlig flygresa. Lyckades få plats vid nödutgång på det enorma dubbeldäckade planet där vi satt som kungar, med egna TV-skärmar där vi brände av typ 3 filmer så tiden skulle gå fort innan vi somnade in ett tag.

Här i Kuala Lumpur är det runt 30 grader varmt och fuktigt men najs så klart.
Kom lite regn idag men annars mulet med lite solglimtar.
Var uppe i KL Tower idag och såg ut över staden. Kunde iof varit bättre förutsättningar men ändå skoj att se.

Åkte Kuala Lumpur runt med Hop-On/Hop-Off buss vilket var ett utmärkt alternativ att se staden och hoppa av och på där man kände för.
Jag köpte mig ett par badshorts och ett par sandaler och Sofia ett par sandaler i Chinatown. Kul ställe med en massa marknadsstånd med skräp de sålde ;-)
Om ni undrar vad vi gör på bilden så är det fotmassage i form av små fiskar som äter upp död hud på våra fötter. Mycket skönt och avslappnande. Den högra bilden är Petronas Towers om ni inte redan visste det.

Ikväll tog vi ett par drinkar i loungen här på Istana Hotel. Mycket fint 5-stjärnigt hotell med hög klass. Dock möjligen att rummen är mer 4-stjärniga än 5-stjärniga...

Imorgon sticker vi härifrån vid 09:00 för att hinna till flyget till Tioman. Det ska bli härligt att komma dit och se hur det är nu när vi haft lite höga förväntningar, men det får ni se framöver i kommande blogginlägg....

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar